Indesit Iwsc 51051 Használati Útmutató Magyar / Suzuki Swift Használati Útmutató

lakos-használtautó-dabas

Indesit IWSC 51051 C Márka: Indesit Modell: IWSC 51051 C Felhasználói kézikönyv PDF, 2. 63 MB Útmutató lehúzása

Casio illuminator használati útmutató

  • Niagara wellness zuhanykabin görgő
  • Újszülött kislány Llorens baba szőrmés takarón 38cm - Játékfarm fejlesztő játékok webáruház | Puppen, Spielzeug, Autos
  • Alcatel használati útmutató

INDESIT IWSC 51051 C ECO EU × keskeny elöltöltős mosógép × Keskeny elöltöltős mosógép × parafalo.hu webáruház

Alcatel használati útmutató

0 Szélesség (cm): 59. 5 Mélység (cm): 42. 4 Az Eco Time opció használatával nem kell várnod a teljes adag szennyes összegyűltére. Bármely leggyakrabban alkalmazott program használatakor (Pamut és Szintetikus 60°-ig) bekapcsolható. 3 kg-nál kisebb töltet esetén lehetővé teszi a mosási idő csökkentését max. 30%-kal a normál programokhoz képest a víz és energiafelhasználás 40%-os csökkenése mellett. Energy Saver A pamut, szintetikus és farmer programoknál használható Energy saver opció segítségével az energia akár 70%-át (a 30°C-os pamutprogrammal összehasonlítva) is megtakaríthatjuk a vízhasználat optimalizációjának és a dob hatékonyabb mechanikai működésének köszönhetően. Speciális programok: Az Indesit számos speciális programot kínál, hogy az eltérő anyagokat hatékonyan moshassuk a különböző igényeknek megfelelően. Sport programok: A Sport Intensive, a Sport Light és a Special Shoes programokat kifejezetten a sportruházat és a sportcipők mosására fejlesztettük ki, melyek különleges kezelést igényelnek.

Ipad air használati útmutató

Pamut 60 A Pamut 60 program kiváló mosási eredményeket biztosít pamut ruhaneműinek 60 ° -on, mindössze 59 perc alatt. Pamut 40 A Pamut 40 programot kifejezetten arra tervezték, hogy különös gondot fordítson a pamut ruhaneműire, miközben eltávolítja a foltokat 40 ° -on. Water Balance+ Het innovatieve Water Balance+ programma vermindert drastisch de hoeveelheid water, energie en tijd. Met een kleine was bespaart u tot wel 70% water en 50% energie, terwijl het programma 35% sneller is. Sportcipő A Sportcipő ciklus tökéletes mosási megoldás a sportcipők számára, kiváló eredményeket nyújtva, miközben védi a lábbelit. Baby A Baby programot kifejezetten arra tervezték, hogy biztonságos, hatékony és gyengéd mosást biztosítson a babaruhák számára. Beszáradt foltok ellen remekül működik, miközben az allergének ellen küzdve, az extra nyugalmat biztosíthat Önnek.

Suzuki swift használati útmutató

suzuki swift használati útmutató