Időutazás Film 2014

lakos-használtautó-dabas
  1. Időutazás film 2014 crossword
  2. Időutazás film 2014 lire la suite
  3. A százéves szempár - időutazás digitalizált filmmel - indavideo.hu
  4. Időutazás

Lassú, kimért film, amelynek megtekintése után nagyon örültem, hogy 2012-ben készülnek még ennyire intelligens filmek. Ezen felül még sikerült az időutazást szembetűnőbb logikai bakik nélkül megközelíteni. Szép munka! 8. A fiók / The Jacket (2005) A fiók tipikusan az a film, ami nagy kedvencem, ám mégsem ajánlom minden ismerősömnek. Ugyanis egy nehezen emészthető, elsőre kissé zavaros, művészi hangvételű alkotásról van szó, ami nem csak egy páratlanul izgalmas világot, de az egyik legérzékenyebb love story-t tárja elénk. 7. A holnap határa / Edge of Tomorrow (2014) Úgy látszik, hogyha Emily Blunt időutazós filmben köt ki, az nem sül el rosszul, ugyanis a Looper után egy újabb Blunt-mozi képviselteti magát a listámon. Nem nagyon akadt az elmúlt években okosabb, átgondoltabb blockbuster A holnap határánál. Szándékosan kerüli a blockbusterek sajátosságait és egy olyan főhőst kapunk Cage (Tom Cruise) személyében, aki végre nem a szerepre születik, hanem ugyanolyan esendő és béna, mint amilyenek mi is lennénk az ő helyében.

Időutazás film 2014 crossword

időutazás film 2014 lire la suite

Időutazás film 2014 lire la suite

A film egy időutazó ügynök (Ethan Hawke) krónikája, aki újabb és újabb időugrásokkal próbál elfogni egy bűnözőt, aki folyton kitér előle az időben. Az Időhurok Robert A. Heinlein sci-fi novellájából készült a Spierig-testvérek rendezésében, akik a Daybreakers u2013 A vámpírok kora után újra Ethan Hawke-kal közösen forgattak. Játékidő: 97 perc Kategoria: Sci-Fi, Sport, Thriller IMDB Pont: 7. 7 Beküldte: zoli16 Nézettség: 90562 Beküldve: 2014-11-22 Vélemények száma: 63 IMDB Link Felhasználói értékelés: 7, 8 pont / 117 szavazatból Rendező(k): Michael Spierig Peter Spierig Színészek: Ethan Hawke Noah Taylor Sarah Snook

A százéves szempár - időutazás digitalizált filmmel - indavideo.hu

  • Trónok harca 1 évad 2 rész online
  • Időutazás film 2014 http
  • TOP 8 TIPP A FORDÍTÁSOD FEJLESZTÉSÉHEZ I. – Angolra Hangolva
  • Időutazás film 2014 trailer
  • Időutazás
  • Időutazás film 2014 action
  • Az időutazó felesége (2009) | Teljes filmadatlap | Mafab.hu
  • Időutazás film 2014 relatif
  • Kereseti kimutatás 3 havi

Időutazás

időutazás film 2014 full

1996 helyett azonban véletlenül 1990-be küldik, őt pedig elmegyógyintézetbe zárják... 5. Idétlen időkig / Groundhog Day [1993] A cinikus riporter, aki időhurokba kerül, és minden nap ugyanazt a napot kénytelen átélni az általa nem kicsit gyűlölt kisvárosban. Sokat agyaltam azon, hogy időhurkos-film is bekerüljön-e a listába, de mivel lényegében ott is utazás zajlik az időben, így nem volt kérdés, hogy az Időtlen időkig is helyet kapjon. 4. Terminátor 2 - Az ítélet napja / Terminator 2: Judgment Day [1991] A Terminátor két részes... Mi? Azt mondtad négy, és már készül az ötödik? Badarság! A Terminátornak két része van, nem értem, miről beszélsz?! Szóval... a két rész közül nálam inkább a második talált be jobban, bár nem tudok vitába szállni azzal, akinek az első a favorit, hiszen az is üt, mint a 220. A megmentő gép ezúttal az első rész halálosztójának bőrében tér vissza, hogy megakadályozva a Connor-família kiirtását, még a gépek lázadását is blokkolja. 3. Időről Időre / About Time [2013] Az elmúlt évek egyik abszolút meglepetése volt az About Time: könnyed időutazós komédiának indul, némi romantikus beütéssel, mígnem egy elég komoly családi drámába fordul át.