Eucerin Intenzív Izzadásgátló Pumpás Spray Ár

lakos-használtautó-dabas

Eucerin Ár: 2945 Ft Kategória: Dezodorok Kiszerelés: 30 ml Bőrtípus: Minden Lelőhely: patikák Bőrprobléma: -- A krémet és az összetevőket feltöltötte: jibjab, Módosítva: 2014. szeptember 29. TERMÉKLEÍRÁS 72 órás védelem a kellemetlen szagok ellen. A termék hatóanyagai bizonyítottan segítenek csökkenteni az erős, intenzív izzadást és a kellemetlen szagok kialakulását. A termék hosszantartó izzadásgátló hatást biztosít. ÖSSZETEVŐK (INCI) Ezt mondják a Krémmániázók a Helia-D termékekről Ezt mondják a Krémmániázók a Helia-D-ről hirdetés Az összes összetevő funkció szerint lebontva Illatanyagok: Parfum/Fragrance Összetevők megmagyarázva A víz. A leggyakoribb kozmetikai összetevő, általában az INCI listák első helyén szerepel, vagyis a legtöbb krém fő összetevője. Oldóanyag a többi összetevő számára, és hidratáló hatású (ha már benne van a bőrben, kívülről szárító). A kozmetikumokban legtöbbször deionizált vagy tisztított vizet (ásványi sóktól megtisztított víz) használnak, hogy biztosítsák a termék tisztaságát.

Eucerin intensiv izzadásgátló pumps spray ár

Ez a gyengéd összetételű dezodor bizonyítottan véd a szagok ellen. A terméket az érzékeny bőrű,... 2 890 Ft Eucerin pH5, 75 ml, dezodorok nőknek, A minőségi Eucerin pH5 dezodor hatékonyan győzi le a kellemetlen szagokat, hosszan tartó komfortérzetet és frissességet nyújt. Tulajdonságok:véd... Védelem az izzadás és a testszag ellen. Klinikailag bizonyított, hogy az alkoholmentes formula 48 órás izzadásgátló védelmet nyújt azok számára, akiknek gondot jelent az izzadás. Az... 25 órás védelem az izzadás és a kellemetlen testszag kialakulása ellen. Különösen bőrbarát, rendkívül jól tolerálható termék. Nem irritálja a hónalj érzékeny bőrét. Borotvált bőrfelületen... 3 241 Ft 48 órás védelem az izzadás és a kellemetlen testszag kialakulása ellen. Használható érzékeny vagy borotvált bőrfelületen is. Alkoholmentes... Eucerin Golyós dezodor érzékeny bőrre. A terméket az érzékeny bőrű, dezodor-intoleranciával rendelkező egyének... Hatékonyan csökkenti a sötét foltokat, és megelőzi újbóli kialakulásukat.

A kozmetikumokban legtöbbször deionizált vagy tisztított vizet (ásványi sóktól megtisztított víz) használnak, hogy biztosítsák a termék tisztaságát. A tisztított vizet a következő eljárások valamelyikével, vagy azok kombinációjával nyerik: desztillálás, deionizálás, mebrán szűrő alkalmazása (fordított ozmózis vagy nanofilter), electrodialízis. A vízben lévő oldott száraz anyag tartalom bármely eljárás alkalmazása esetén 10mg/l érték alatt marad, a kozmetikai iparban 1mg/l alatti érték jellemző. A dezodorokban egyik leggyakrabban használt alumínium só, melyet verejtékcsökkentő, pórusösszehúzó tulajdonsága miatt használnak. Némileg vitatott az, hogy milyen egészségügyi hatása van az alumínium származékoknak a dezodorokban. A Wikipédia szócikk több hivatkozást is hoz, mely az alumínium tartalmú dezodorok hosszú távú használatát összefüggésbe hozza az Alzheimer kórral. Szintén több tanulmányra hivatkozik, melyek szerint az alumínium sók növelik a mellrák kialakulásának kockázatát. Ugyanakkor Paula Begoun egy olyan tanulmányra hivatkozik, mely 800 mellrákos és 800 egészséges nőt vizsgálva arra a megállapításra jutott, hogy nincs összefüggés az aluminum chlorohydrate és a mellrák között.

  1. Vásárlás: Eucerin Dezodor árak, olcsó Eucerin Dezodorok, akciós deo boltok
  2. Barátok közt 2018 01 04
  3. Eucerin intensiv izzadásgátló pumps spray ár price
  4. Kerékpár típusok - Kerékpárwebshop.eu Kerékpár Webáruház
  5. Eucerin intensiv izzadásgátló pumps spray ár treatment
  6. Eucerin intensiv izzadásgátló pumps spray ár coupons
eucerin intenzív izzadásgátló pumpás spray ar.drone

Színtelen vagy halvány sárga, olajos folyadák, mely a bőrnek sima és buha érzetet ad. Leggyakrabban tisztító szerekben és hidratáló krémekben találkozhatunk vele mint emollient anyaggal. Az összetevőnek még nincsen leírása. Viasszerű felületaktív anyag és emulgeálószer. Kókuszolajból előállított bőrpuhító (emollient) szer. Könnyen kenhető. Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid (Etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (e nélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben). Illatanyag, mely az amerikai termékek címkéjén Fragrance, míg az európai termékek címkéjén Parfum néven szerepel. Ez alatt a kifejezés alatt természetes vagy mesterséges illatanyagok egy meg nem határozott keverékét kell érteni. A magas EWG pontszámot elsősorban annak köszönheti az általános "illatanyag" megnevezés, hogy nem lehet pontosan tudni, hogy mit is takar.

Eucerin Deo, 30 ml, izzadásgátlók nőknek, A minőségi Eucerin Deo izzadásgátló optimálisan szívja fel az izzadságot és semlegesíti a testszagokat. Minden nap frissesség és tisztaság... Használja zuhanyozás után, reggel vagy este, illetve szükség szerint... Eucerin Deo, 50 ml, dezodorok nőknek, A minőségi Eucerin Deo dezodor hatékonyan győzi le a kellemetlen szagokat, hosszan tartó komfortérzetet és frissességet nyújt. Tulajdonságok:nem... Az Eucerin® Golyós dezodor érzékeny bőrre termék nem irritálja a bőrt, mivel nem tartalmaz illatanyagot, alkoholt, tartósítószert vagy színezőanyagot. Bőrbarát összetétele segít helyreállítani... Alkalmazza zuhanyozás után – reggel és/vagy este –, és használja újra bármikor, amikor szükséges. Közvetlenül a borotválás vagy másfajta szőrtelenítés után is alkalmazható. Ne használja... Eucerin Deo, 50 ml, izzadásgátlók nőknek, A minőségi Eucerin Deo izzadásgátló optimálisan szívja fel az izzadságot és semlegesíti a testszagokat. Minden nap frissesség és tisztaság... Hatékony védelmet nyújt az érzékeny bőr számára a kellemetlen testszag kialakulása ellen.