Theodora Ásványvíz Összetétele

akváriumi-halak-fajtái

A fent írt tárolási feltételek be nem tartása, ásványianyag kiválást eredményezhet, amely a termék minőségét nem befolyásolja és nem káros az egészségre. Gyártó Neve és Címe Palackozza: Szentkirályi Magyarország Kft. 1117 Budapest, Gábor Dénes utca 4. Kékkúti palackozó üzeme Szentkirályi Magyarország Kft. Kékkúti palackozó üzeme Forduljon hozzánk Fogyasztói szolgálat: 06-80-200-329 Csomagolás Egység (specifikus) - Liter Termékleírás használatával Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy a Tesco sajátmárkás termékekkel kapcsolatban tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tesco vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával, ha nem Tesco saját márkás termékről van szó.

Termékleírás Kalcium-tartalommal 280 mg/l Magyarország legmagasabb kalcium-tartalmú természetes ásványvize* A Kékkúti gazdag ásványianyag-összetételének köszönheti különlegesen karakteres ízét. Magas kalcium-tartalma kiemeli a hazai ásványvizek közül, és ideális választás a mindennapokra azok számára is, akinek fokozottan kell figyelniük a napi kalciumbevitelre. *A Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség (MAGYÜSZ) adatai szerint A palack kizárólag a Theodora Kékkúti természetes ásványvíz tárolására szolgál. A Szentkirályi Magyarország Kft. integrált irányítási rendszert működtet, amit a Bureau Veritas Certificiation tanúsított az ISO 9001 és az ISO 14001 szabványok szerint. Szénsavmentes, fluorid-tartalmú természetes ásványvíz. Vastalanítva. Tápértékre vonatkozó információk Tápanyagok Összes oldott ásványianyag-tartalom (mg/l): 1600 Kalcium 280 Magnézium 57, 0 Kálium 12, 9 Flourid 1, 02 Nátrium 37, 0 Hidrogén-karbonát 1110 Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal) Termékadatok Víznyerőhely: Kékkút, Theodora Kékkúti kutak Elkészítés és tárolás Naptól és fagytól védett száraz, hűvös, szagmentes helyen tárolandó.

Egy metaanalízis eredményei azt mutatják, hogy az európai népességben (különösen a skandináv lakosságban) az ivóvíz magas magnéziumszintje csökkentheti a szívkoszorúérbetegség halálozásának kockázatát. Egy 34 vizsgálat eredményeit összegző metaanalízisben a kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a magnézium pótlásának vérnyomáscsökkentő szerepe van. Jó magnéziumforrásaink például: teljes értékű/teljes kiőrlésű gabonák, olajos magvak, hüvelyesek, zöldségek (pl. cékla, zöldborsó, paraj). Példák magas magnéziumtartalmú ásványvizekre: Magnesia, Theodora Kékkúti, Visegrádi Ásványvizek nátriumtartalma A magyar lakosság az ajánlott nátriumbevitel több mint 2, 5-szeresét fogyasztja a 2014-es Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat (OTÁP) eredményei alapján, bár a 2009-es adatokhoz képest bizonyos mértékű csökkenés tapasztalható. Napi nátriumbevitelünk nagy része konyhasóból származik (2 gramm nátrium 5 gramm konyhasónak (NaCl) felel meg). A túlzott nátriumfogyasztás (> 2 gramm) és a nem megfelelő káliumbevitel (kevesebb mint 3, 5 gramm/nap) a magas vérnyomásbetegség kialakulásának rizikófaktora, a magas vérnyomás pedig az agyvérzés és a szív-érrendszeri betegségek kockázati tényezője.

  • Theodora ásványvíz összetétele remix
  • Theodora Kékkúti szénsavmentes természetes ásványvíz 1,5 l - Tesco Bevásárlás
  • Ásványvízfogyasztási szokások elemzése és ásványvizek érzékszervi vizsgálata - CORE Reader
  • Végső állomás 1 teljes film magyarul
  • Gyapjúkalap | H&M | Női kalap, Női kiegészítők, Kalap
  • Trónok harca 8 évad online filmnézés test
  • Hazai ásványvizek: tudod, hogy mit iszol? - Megéheztél? - Élet + Mód
  • Budapest paris repülőjegy attractions
  • Lasik szemműtét után

Theodora ásványvíz – Wikipédia