G Edward Griffin A Világ Rák Nélkül &Raquo; G. Edward Griffin: A Világ Rák Nélkül – Halasizsolt

petőfi-sándor-tájköltészete-tétel
  1. Könyv: A világ rák nélkül (Edward G. Griffin)
  2. » Edward Griffin: A világ rák nélkül

Kiváló televíziós munkáját a Telly díjjal jutalmazták. Mr Griffin a The New American című magazin társszerkesztője, a The Reality Zone audio-archívum megalkotója, és egy dél-kaliforniai kiadó és multimédia-cég, az American Media elnöke. Ez a könyv kizárólag tájékoztatási célra ingyenesen letölthetı az internetrıl. BEVEZETÉS: 1950-ben, hosszú évek kutatása után egy elkötelezett biokémikus, akinek a neve dr. Ernest J. volt, egy új vitamint fedezett fel, melyet B- 17-nek számozott és Laetrilnek nevezett el. Ahogyan az évek teltek, ezrek gyızıdtek meg arról, hogy Krebs ezzel felfedezte valamennyi ráktipus gyógymódját és mára ebben a meggyızıdésben egyre több ember osztozik. 1950-ben nem is sejtette, hogy milyen darázsfészekbe nyúlt. Mivel a multinacionális gyógyszergyártók nem jelenthettek be szabadalmat a vitaminra, vagy nem szerezhettek kizárólag forgalmazási jogot, korábban nem tapasztalt mértékő gonosz propaganda- támadást indítottak a B-17 vitamin ellen, annak ellenére, hogy hihetetlen bőségben állnak rendelkezésre meggyızı bizonyítékok arra nézve, hogy a rák minden típusát eredményesen gyógyítja.

Könyv: A világ rák nélkül (Edward G. Griffin)

g edward griffin a világ rák nélkül home

Elhiszik ugyanis, amit a kormány a biztonságról, az egyenlőségről és a testvériségről papol. Az út végén pedig egy világméretű diktatúra várja őket, amely most még egy olyan nemzetközi demokratikus fórum álarca mögé rejtőzik, amelyet jóakaratú emberek a béke érdekében hoztak létre. A könyvnek van honlapja is, melynek színvonala sajnos a könyv külleméhez igazított:. Bejegyzés navigáció Előző bejegyzés Következő bejegyzés

g edward griffin a világ rák nélkül house

Bolti ár: 2 900 Ft Megtakarítás: 7% Online ár: 2 697 Ft Leírás G. EDWARD GRIFFIN híres író ebben a könyvében bizonyítékok sorát tárja elénk, amelyek azt igazolják, hogy a rák – a skorbuthoz és a pellagrához hasonlóan – egy hiánybetegség, amelyet egy, a modern ember táplálékában nem található, létfontosságú vegyület hiánya súlyosbít. Ez a vegyület a B17-vitamin. A B17 rákterápiához használatos, tömény kivonatát Laetrile néven ismerik. Mindezt a konzervatív orvostudomány visszautasítja. Az Egyesült Államok Táplálék és Gyógyszerhivatala (FDA), az Amerikai Orvosszövetség és az Amerikai Rákellenes Társaság szélhámosságnak és kuruzslásnak nevezte a B17-vitamin használatát. Ennek ellenére egyértelmű bizonyítékok támasztják alá, hogy végre megtalálták a megoldást a rák rejtélyére. • Hogy miért indított háborút a hagyományos orvostudomány ez ellen a gyógyszer nélküli terápia ellen? A szerző azt állítja, a válasz nem a tudományban, hanem a politikában, az üzleti érdekben keresendő, mert a gyógyászat intézményrendszerét a kezükben tartó személyek rejtett gazdasági és hatalmi érdekei állnak mögötte.

g edward griffin a világ rák nélkül summary

» Edward Griffin: A világ rák nélkül

  • G edward griffin a világ rák nélkül remix
  • Praktiker akkus csavarozó
  • G edward griffin a világ rák nélkül lyrics
  • G edward griffin a világ rák nélkül song
  • G edward griffin a világ rák nélkül magyarul
  • Leander.wyw.hu - leander kártevői, leander betegségei, leander a híres és egy másik 34 keresőkifejezések.
  • G edward griffin a világ rák nélkül youtube
  • G. Edward Griffin: A világ rák nélkül – HALASIZSOLT
  • Villamoshálózat tervező mérnök - Szombathely környéke, Állást kínál - Startapro.hu
  • Sebészet - Dr. Füredi Gábor - szakorvosi ... | Dr. Mikola József | angiológus, érsebész, sebész | C MED Rehabilitáció | Székesfehérvár | Orvos Ajánló

Ha ez a feltevés helytálló, a rák megelőzése és gyógyítása egyszerűvé válik. Mindössze annyit kell tennünk, hogy ezt a könnyen beszerezhető, olcsó tápanyagot ismét mindennapi étkezéseink részévé tesszük. G. EDWARD GRIFFIN: Hírneves író és dokumentumfilm-rendező. Az amerikai Ki Kicsodában is jegyzett szerző híres arról, hogy nehéz témákat választ és mindenki számára érthetően dolgozza fel őket. Olyan változatos területekkel foglalkozott, mint az Egyesült Államok nemzeti bankrendszere, a régészet és a Föld őstörténete, a nemzetközi pénzintézetek, a nemzetközi felforgató tevékenység és a terrorizmus, az adó története, az Egyesült Államok külpolitikája, a Legfelsőbb Bíróság, az ENSZ, illetve a rák kutatása és annak politikája. A Jekyll-sziget teremtménye, Téglák a csúcson, Noé bárkájának felfedezése, Trója nyitott kapui, Nem bújhatsz el, A kapitalista összeesküvés, Gyilkosabb mint a háború, A nagy mű, A nagy szökés és A félelmetes úr. Edward Griffin a University of Michigan-en végezte egyetemi tanulmányait kommunikáció szakon.

23. fejezet: A KETTŐS MÉRCE 245 Az FDA kettős mércéjének vizsgálata. Az elbírálás során ártalmatlan, gyógyszernek nem minősülő készítményeket, többek közt vitaminokat és táplálék-kiegészítőket sújtanak a mérgeknél és a veszélyes gyógyszereknél súlyosabb korlátozásokkal. 24. fejezet: TŰZÖNJÁRÓK 255 Hogyan fenyegetik meg az orvosokat, hogy ne alkalmazzák a laetrilt; miért keres a gyógyszeripar egy szabadalmaztatható vegyületet a laetril helyett; a laetril mellett kitartó orvosok bátor helytállásának története. 25. fejezet: AZ INDÍTÉK KÉRDÉSE 265 Mi a laetril-terápia ellenzésének indítéka; a "korlátozott", illetve a "teljes" összesküvés-elmélet; a közvélemény reakciójának ereje. 26. fejezet: RÁK NÉLKÜLI VILÁG 281 A B17-vitamin még felfedezésre váró területei; miben különbözik a laetril vitás helyzete a múlt hasonló eseteitől; párhuzam a biológiai és a politikai rák között; a lehetőség mindkettő együttes legyőzésére. Első fényképmelléklet 103-110 Második fényképmelléklet 191-198 Bibliográfia 289 Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.

Ha valaki mégis meghal, azok közül, akik Laetril kezelésben részesültek, a hagyományos orvoslás szóvivıi azonnal kijelenteik: Látják! A Laetril mégsem mőködik! Mindeközben azoknak a betegeknek a százezrei halnak meg minden évben, akik a hagyományos kezelésen ( a kemoterápián, sugárkezelésen, sebészeti beavatkozáson) estek át, ennek ellenére ezeket a gyógymódokat változatlanul biztonságosnak és hatékonynak tartja a hagyományos orvoslás. Az USA-ban az FDA szabályozók használatával próbálja visszaszorítani a B-17 használatát már több mint 18 éve. A B- 17 vitamin terápia csak Mexikó néhány olyan kórházában használatos, amely táplálkozással, táplálékkal gyógyítja a rákot. Ezek a kórházak közel 100%-os siker-rátát érnek el a "szőz" esetekben, amely azt jelenti, hogy nem áttétes rák, illetve daganat, még nem volt kezelve sugárral, nem volt mérgezve kemoterápiával, még nem vágtak bele a sebészeten. A Laetril kezelt páciensek többsége pozitív eredményrıl számolt be, pozitív reakciókat produkált, melyek a jó közérzet növekedésétıl és a jobb külsı megjelenéstıl olyan jelentıs eredményekig terjednek, mint az étvágy növekedése, a súlygyarapodás, a normális bırszín visszatérése, a rákkal összefüggı fájdalom csökkenése, illetve annak elmúlta.

Nem baktérium, vírus vagy egy titokzatos mérgező anyag okozza a létrejöttét, hanem egy anyag hiánya, mely a modern ember étrendjében nem szerepel. Ha ez a feltevés helytálló, a rák megelőzése és gyógyítása egyszerűvé válik. Mindössze annyit kell tennünk, hogy ezt a könnyen beszerezhető, olcsó tápanyagot ismét mindennapi étkezéseink részévé tesszük. A szerző, Edward Griffin, neves író és dokumentumfilm-rendező. Az amerikai Ki Kicsodában is jegyzett szerző híres arról, hogy nehéz témákat választ és mindenki számára érthetően dolgozza fel őket. Olyan változatos területekkel foglalkozott, mint az Egyesült Államok nemzeti bankrendszere, a régészet és a Föld őstörténete, a nemzetközi pénzintézetek, a nemzetközi felforgató tevékenység és a terrorizmus, az adó története, az Egyesült Államok külpolitikája, a Legfelsőbb Bíróság, az ENSZ, illetve a rák kutatása és annak politikája. Nincs készleten

11. fejezet: ÚJ MÓDSZER GYILKOSSÁGRA 123 Arák elleni gyógyszerekről kiderült, hogy nem hatnak, és rákot okoznak; az FDA által jóváhagyott emberkísérletek alanyai nem a ráktól, hanem a gyógyszerektől haltak meg. 12. fejezet: STATISZTIKAI ÖSSZEHASONLÍTÁS 135 Arák-statisztikák gyenge pontjai; miért van mégis szükség a statisztikai összehasonlításra; a konzervatív orvostudomány és a laetrilt alkalmazó orvosok által elért eredmények összehasonlítása; a gyógyászat egységesítésének következményei. MÁSODIK RÉSZ A RÁKTERÁPIA POLITIKÁJA 13. fejezet: KARTELLEK - KIÚT A VERSENYBŐL 145 A rákterápia tudományának áttekintése; a rákterápia politikájának összefoglalása; az I. G. Farben vegyipari és gyógyszeripari kartell történetének kezdetei; a kartell kezdeti sikerei az Egyesült Államokban; a kartell "házassága" a DuPont-nal, a Standard Oillal és a Forddal. 14. fejezet: A TÖKÉLETES MONOPÓLIUM 157 A totalitárius rezsimek kartell-támogatásának korai példái; az L G. Farben szerepe Hitler politikai megerősödésében és abban, hogy a náci állam a kartell hatalom eszközévé vált.

G. Edward Griffin: A világ rák nélkül (Vitafree Kft., 2006) - A B-17 vitamin története Fordító Lektor Kiadó: Vitafree Kft. Kiadás helye: Budapest Kiadás éve: 2006 Kötés típusa: Ragasztott papírkötés Oldalszám: 287 oldal Sorozatcím: Kötetszám: Nyelv: Magyar Méret: 24 cm x 16 cm ISBN: 963-219-334-2 Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal. Fülszöveg G. Edward Griffin bizonyítékok sorát tárja elénk, melyek azt igazolják, hogy a rák - a skorbuthoz és a pellagrához hasonlóan - egy hiánybetegség, melyet egy, a modern ember táplálékában nem található, létfontosságú vegyület hiánya súlyosbít. Ez a vegyület a B-17 vitamin. A B-17 rákterápiához használatos, tömény kivonatát Laetrile néven ismerik. Mindezt a konzervatív orvostudomány visszautasítja. Az Egyesült Államok Táplálék és Gyógyszerhivatala (FDA), az amerikai Orvosszövetség és az Amerikai Rákellenes Társaság szélhámosságnak és kuruzslásnak nevezte a B-17 vitamin használatát. Ennek ellenére egyértelmű bizonyítékok támasztják alá, hogy végre megtalálták a megoldást a rák rejtélyére.