Aranyvessző Kivonat Hatása / Herman Vitamins Tőzegáfonya Kivonat 800 Mg +Aranyvessző Kivonat Étrend-Kiegészítő 100 Db 108 G - Tesco Bevásárlás

akváriumi-halak-fajtái
  1. JutaVit Tőzegáfonya 800 mg + aranyvessző kivonat
  2. JutaVit Tőzegáfonya 800 mg filmtabletta aranyvessző kivonattal - Pingvin Patika
  3. JutaVit Tőzegáfonya 800mg*+Aranyvessző kivonat 100db – Juvapharma

Javasolt adagolás: Adjuk maximum három héten át a következők szerint: Kis állatok 10 ttkg-ig, 1-2 csepp 1-2ml vízbe, vagy ételbe naponta 2-3 alkalommal. 10 és 100ttkg: 1-2 csepp minden 10 ttkg-ra, naponta 2-3-szor kis mennyiségű vízben vagy ételben. 100ttkg felett: 5 csepp (0, 3 ml) minden megkezdett 100 ttkg súlyra, 2-3 alkalommal, naponta. A készítményt 3 hét után abba kell hagyni egy hétre. Ajánlások: Használat előtt jól rázza fel. Az adagolás kis mennyiségű vízben vagy etetés közben. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után három hónapon belül. Figyelem: Fokozott figyelemmel adjuk, ha a veseműködés károsodott, vagy a kezelt állat legyengült állapota esetén (ami önmagában is lehet a vese károsodás oka). Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata során. Tartsa távol a gyerekektől! Mellékhatások és kölcsönhatások: Nincs jelentett mellékhatása. Tárolás: Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10 -25 ° C-on.

JutaVit Tőzegáfonya 800 mg + aranyvessző kivonat

Aranyvessző (Solidago virgaurea) A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak. A hazánkban ma már tömegesen előforduló sárga növény főként a hegyvidéki vagy savanyú talajú erdőkben, erdőszéleken és vágásokban, bokros helyeken terem. Magassága 50-100 cm közötti, szára felálló, rendszerint nem elágazó. A szár alsó részén elhelyezkedő levelek tojásdadok, míg a felső részén találhatók keskenyebbek, lándzsásak. A nemzetség többi faja főként Észak-Amerikában, Ázsiában és Észak-Afrikában található. Felhasznált részek Gyógyászatban virágos hajtását használják (Solidaginis herba). Hatásai Vizelethajtó (diuretikus), gyulladáscsökkentő (antiflogisztikus) és immunstimuláns. Alkalmazásai Az olasz népi gyógyítók lényegesen gyakrabban használják a belőle készült főzetet, mint a magyar természetismerők. A növény izzasztó, szélhajtó, emésztésjavító, vizelethajtó és sebgyógyító hatású. Teaként hasmenések megállítására és sebek kezelésére is használják.

Ez utóbbi alkalmazási terület mind az ember-, mind pedig az állatgyógyászatban évszázadok óta ismert. Az esetek többségében a növény leveleit, virágait és szárát egyaránt használják. Ajánlott napi adag 6-12 gramm, ill. azzal egyenértékű kivonat. Figyelmeztetés Várandóság és szoptatás ideje alatt alkalmazása csak orvosi javaslatra ajánlott. Vissza

JutaVit Tőzegáfonya 800 mg filmtabletta aranyvessző kivonattal - Pingvin Patika

Megoldások a mindennapos szempanaszokra Amikor a szemünk egészsége kerül szóba, akkor általában a legtöbben egyből a látás minőségére asszociálnak. Bővebben Eldugult orr? Folyamatos orrfújás? Mi jöhet még? Az orrunk az egyik legfontosabb testrészünk, abból a szempontból legalábbis biztosan, hogy légzés útján jutunk oxigénhez, ami ugyebár az életben maradáshoz nélkülözhetetlen. "Hogyan tudnék pihentetőbben aludni? – kérdés, amit Te is felteszel magadnak Ismerős az érzés, amikor már olyan fáradt vagy, hogy abban a pillanatba el is alszol, ahogy beestél az ágyba? Bővebben

Hatóanyagok jellemzői: Szabalpálma kivonat: A szabalpálma hozzájárul a prosztata egészséges működéséhez. Aranyvesszőfű kivonat: Az aranyvesszőfű hozzájárul a húgyúti rendszer egészségének megőrzéséhez. Nagy csalán kivonat: A nagy csalán hozzájárul a prosztata és a húgyúti rendszer egészséges működéséhez. Alkalmazás: Az LXR SZABALPÁLMA KOMPLEX adagja felnőtt férfiaknak naponta 1 kapszula. Miért válassza ezt a készítményt? Magyar gyógyszerészek által kifejlesztett, egyedülálló receptúra szerint készül. Magasabb dózisú és egymás hatását fokozó hatóanyagokból tevődik össze. Magyarországon, GMP minősített (a gyógyszergyártás nemzetközi minőségbiztosítási rendszere) gyártóüzemben készül. A gyártás folyamata minőségbiztosító gyógyszerész által ellenőrzött. A készítmény analitikai és tisztasági vizsgálatait egyetemi egyetemi, valamint nemzetközi akkreditált laborokban végzik. Kizárólag gyógyszertárakban, a gyógyszerész szakmai támogatásával kerül forgalomba. Figyelmeztetések: Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

JutaVit Tőzegáfonya 800mg*+Aranyvessző kivonat 100db – Juvapharma

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

  1. Aranyvessző (Solidago virgaurea) | Sulinet Hírmagazin
  2. Park vendéglő
  3. JutaVit Tőzegáfonya 800 mg + aranyvessző kivonat
  4. JutaVit Tőzegáfonya 800 mg aranyvessző kivonat 100 db Ára: 1750 Ft | Jómagyar.hu termékek
  5. JutaVit Tőzegáfonya 800 mg filmtabletta aranyvessző kivonattal - Pingvin Patika

Leírás JutaVit Tőzegáfonya 800 mg aranyvessző kivonat 100 db Ára: 1750 Ft A termék tőzegáfonya és aranyvessző kivonatot tartalmaz. Jutavit Tőzegáfonya és aranyvessző kivonat a húgyutak egészségéért. Az aranyvessző hozzájárul a húgyutak egészségéhez. Napi adagja 2 tabletta! Egy tabletta tartalmaz Tőzegáfonya kivonat:400 mg Ebből Proanthocyanidin 30 mg Aranyvessző kivonat 20 mg Összetevők: tőzegáfonya kivonat (Vaccinium macrocarpon), tömegnövelő szerek (dikalcium-foszfát, mikrokristályos cellulóz, hidroxipropil-metil-cellulóz, aranyvessző kivonat (Solidago Virgaurea), csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, zsírsavak magnézium sói, talkum), fényező anyagok (zsírsavak), maltodextrin, színezék (titán-dioxid, vasoxidok és vashidroxidok), nedvesítőszer (polidextróz), kókuszolaj. Kisgyermekek elől elzárva tartandó; Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Tárolás: Száraz hűvös, sötét helyen lezárt dobozában!

  1. Indonézia 4 arcades
  2. Tesco műszaki cikkek porszívó