Antibiotikum Tartalmú Kenőcs Vény Nélkül &Middot; Gentamicin-Wagner 1 Mg/G Kenőcs - Gyógyszerkereső - Egészségkalauz

protect-ágyi-poloska-és-bolhairtó-permet
  1. GENTAMICIN-WAGNER KENŐCS 15G
  2. Antibiotikum tartalmú kenőcs vény nélkül remix

A forgalomba hozatali engedély jogosultja és gyártó: WAGNER-PHARMA Gyógyszerfejlesztő, Gyártó és Forgalmazó Kft. H-1041 Budapest, Kassai u. 56-58/B. 1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER GENTAMICIN-WAGNER KENŐCS ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ? Antibiotikum tartalmú kenőcs Gentamicin érzékeny baktériumok által okozott bőrfertőzések kezelésére. 2. TUDNIVALÓK A GENTAMICIN-WAGNER KENŐCS ALKALMAZÁSA ELŐTT Mely esetekben nem használhatja a Gentamicin-Wagner kenőcsöt? A készítmény összetevőivel szembeni túlérzékenység esetén. Mit kell szem előtt tartani a Gentamicin-Wagner kenőccsel történő kezelés megkezdése előtt? Mint minden gyógyszer a Gentamicin-Wagner kenőcs is okozhat súlyos túlérzékenységi reakciót! Csak helyi kezelésre használható! Látható javulás hiányában más kezelésre kell áttérni. Egyéb antibiotikumhoz hasonlóan a gentamicin esetében is számítani kell a szerre nem érzékeny mikroorganizmusok, p1. gombák túlszaporodására. Ilyen esetben más kezelésre kell áttérni. Mire kell figyelni terhesség és szoptatás idején?

GENTAMICIN-WAGNER KENŐCS 15G

Dátum: 2012. július 6. Házirendellenes

Ne alkalmazza a készítményt, ha színében, szagában változást észlel. 6. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK Mit tartalmaz a Tetran kenőcs? Hatóanyag: 10, 0 mg oxitetraciklin-hidroklorid 1 g kenőcsben. Segédanyagok: Nátrium-diszulfit, koleszterin, oleil-alkohol, fehér viasz, ricinusolaj. Milyen a készítmény külleme és mit tartalmaz a csomagolás? Sárga színű, jellegzetes szagú, egynemű kenőcs. Kiszerelési egység: 10 g Műanyag bevonatú alumínium tubusban, fehér műanyag (polietilén) záróelemmel. A forgalomba hozatali engedély jogosultja és gyártó: WAGNER-PHARMA Gyógyszerfejlesztő, Gyártó és Forgalmazó KFT. H-1041 Budapest, Kassai u. 56-58/B Ne feledje! Ez az Ön gyógyszere. Senki másnak NE adjon belőle, még akkor sem, ha hasonló tünetei vannak!

antibiotikum tartalmú kenőcs vény nélkül lyrics

Zárd le az üveget és alaposan rázd össze. Helyezd két hétre az üveget egy hűvös, sötét helyre, végül szűrd át gézen az egészet. Reggel és este pár cseppet fogyassz el vízzel vagy teával és meglátod, ettől az összes baci menekülőre fogja.

Antibiotikum tartalmú kenőcs vény nélkül remix

antibiotikum tartalmú kenőcs vény nélkül karaoke antibiotikum tartalmú kenőcs vény nélkül remix
  1. Hany hetre szulnek
  2. Időjárás előrejelzés tihany magyarul
  3. Fog csonthártyagyulladás meddig tart
  4. GENTAMICIN-Wagner 1 mg/g kenőcs - Gyógyszerkereső - EgészségKalauz
  5. Diclofenac vény nélkül
  6. A hálószoba berendezése – az álomhálószoba titkai - Home, lovely home
  7. Milyen ebook ot vegyek 2018
  8. Mail bme hu
  9. Ásott kút bejelentése nyomtatvány

Ha Ön más bőrgyógyászati készítményt is használ, ne alkalmazza egyidejűleg a Nicoflex kenőcsöt ugyanazon a bőrfelületen. Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is. Terhesség és szoptatás Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. Terhesség és szoptatás ideje alatt nem javasolt a készítmény használata. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre A Nicoflex kenőcs nem befolyásolja a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességeket. 3. HOGYAN KELL ALKALMAZNI A NICOFLEX KENŐCSÖT? A Nicoflex kenőcsöt mindig az orvos által elmondottaknak megfelelően alkalmazza. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. A Nicoflex kenőcs kizárólag külsőleg (a bőrön) alkalmazható! Az alkalmazás módja A kenőcsöt a kezelni kívánt ép, tiszta, szárazra törölt bőrfelületre vékony rétegben kell felvinni.

Ha nem tudja, hogy miként használja a készítményt, minden esetben kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét! Lehetőleg kérjen tanácsot és csak addig használja a kenőcsöt, amíg orvosa javasolja. Korán abba­ha­gyott antibi­o­ti­kus kúra a tünetek visszatérését eredményezheti. Ha elfelejti gyógyszerét használni, amint eszébe jut, folytassa az előírt módon. Soha ne alkalmazzon a készítményből naponta többet, mint az általában javasolt, ill. orvosa által előírt adag. Mikor forduljon orvoshoz? Minden esetben, ha szokatlan tünetet észlel a készítmény alkalmazása során. 4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK Mint minden gyógyszernek, a Tetran kenőcsnek is lehetnek mellékhatásai. Ha az alábbi tünetek bármelyikét észleli, a Tetran kenőcs alkalmazását hagyja abba, azonnal keresse fel orvosát vagy jelentkezzen a legközelebbi kórház ügye­le­tén: Néhányan allergiásak lehetnek az oxitetraciklinre. A kenőcs használatát követő tünetek a kö­vetkezők lehetnek: kiütés, csalánkiütés, viszketés, a bőrön meg­jele­nő apró piros pöttyök, láz, kidagadó bőrerek, esetleg fekélyes, sebes bőr­fe­lü­le­tek.