Hűtőszekrény Javítás Házilag

lakos-használtautó-dabas

Ha ismerném pontosan a komplett vezérlőpanel működési logikáját akkor elkezdenék rajta gondolkodni. Mert ugye az érzékelők szolgáltatják a jelet, a vezérlő logika ezek alapján avatkozik többek között az inverter részbe, módosítva a fordulatot, azaz a szállító/hűtő teljesítményt. Fix teljesítményű kompresszornál nem fog történni semmi, a logika meg elgondolkozik, hogy akkor most mi is van? Előbb utóbb kiáll hibára. És milyen szállítóteljesítményű kompresszor kerülne bele? Mert az eredeti fordulatfüggő. Nagyobb nem jó, mert sok minden borul, kisebb meg ugye nyilván nem. Már elnézést, azt kérdezed, hogyan lehetne az inverter részt kikerülni. A sok ismeretlen "ismeretében" szerintem: nagy ívben... Mint látod én feladnám, de Téged erre nem, csak alapos megfontolásra biztatnálak. Itt a nyár, bár e héten ez nem látszik, de gyorsan változhat. Lenne elég idő a megvalósításra? Üdv: StMiklos A hozzászólás módosítva: Jún 17, 2020 Üdv! Apósom próbálja megoldani ezt csak én raktam fel ide mert még nem volt regisztrálva itt.

Javítás házilag - Háztartási gép szerviz

Honlapunkon egyéb információkat is talál rólunk, szolgáltatási területünkről, árainkról. Katona Antal

Ezt vagy átszerelték hátlaposra, vagy a gyárban összekutyulták a dolgokat... (én az első variációra gondolnék inkább, csak a szerelő nem figyelt a kifolyóra) Az elpárologtató csavarozása erre mutat a gyári rögzítés nem ilyen... A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2020 Köszönöm a részketes infot. Pont most csináltam meg, hátul kifútram azon a helyen ahol bent is van a lyuk, szépen ki is folyt a víz, tettem oda egy múanyag tálat, pont beszorult a kompresszor fölé, meglátjuk mennyire lesz hatásos. A "likba" tegyél mindenképpen valami műanyag csövet, mert a purhabba beszívódik a víz ha érintkezésbe kerül vele és egy idő után megszűnik a hab szigetelő képessége, viszont cserébe folyamatosan folyik csepeg a levegőből kicsapódó pára a gép külső oldalán...

Így már egy sérülés eltávolításával jócskán megtérül a használata. Emellett rengeteg időt is megtakaríthatsz vele egy hosszadalmas szervizeléshez képest. A készlet többször is felhasználható, a mellékelt ragasztórúd kb. 10 alkalomra elegendő (pótrudak beszerezhetők hozzá). Mostantól jöhet kavicsfelverődés vagy jégeső, könnyen megőrizheted autód épségét! mindenkinek, aki szeretné megszépíteni autóját aki nem szeretne vagyonokat költeni karosszéria-javításra aki hatékonyan védekezne a kavics- és jégfelverődések ellen autóeladás előtt állóknak aki megjavítaná hűtőszekrényét, benyomódott háztartási gépét A horpadásjavító szettel akár nyom nélkül húzhatod ki a horpadásokat 1 db kihúzóhíd 3 különböző méretű kihúzófej 1 db professzionális ragasztópisztoly 1 db ragasztórúd 1 db műanyag kiütő 1 db szárnyas anya Az összes fontos kelléket tartalmazó csomagot most szenzációs kedvezménnyel érheted el. Miért költenél drága és időigényes javításra, ha mától házilag, fillérekből újíthatod meg autódat?

  • Hűtőgép javítás házilag
  • Köpönyeg.hu – Wikipédia
  • Hűtőgép probléma - Hobbielektronika.hu - online elektronikai magazin és fórum
  • Hűtő festése házilag - Megmutatjuk, hogyan csináld! - DIY-cikkek - Kreatív
  • Veszélyben Demi Lovato turnéja, az utolsó pillanatban mondta le a koncertjét - GLAMOUR
  • Ruházat | Munkavédelem+
  • Mobil vásárlás havi limit v kap terhére youtube
  • Mosógép üstszájgumi ajtógumi szerelése cseréje házilag | Háztartási gép praktikák
  • Vicces újévi köszöntők gyerekeknek

Én nem nagyon értek hozzá. Megpróbálta "becsapni" egy trafóval, később egy több fokozatú ventilátorral de túlságosan melegedtek azt hiszem de lehet, hogy nem jól írtam. Holnap megkérdezem és írok. Van 3-4db ilyen hűtő ezért gondolom megéri neki agyalni ill próbálkozni. Üdv! Wick Ha nagyon csinálni akarnék valamit, mert kihívás, mert csak azért is, meg úgy is ráérek és értelmetlen időtöltés helyett akkor már jobb, ha értelmetlennek látszóba fogok bele. Mit csinál most a gép, ha rajta van a kompresszor? Valamit nyilván "mond".. Mondjuk rákötnék deltába 3db 100-as izzót az eredeti helyére és próba. Tudok olyanról, hogy jóval nagyobb gép nem ment a leégett és áttekercselt cserélt állórésszel, holott mint mondták a tekerők, hogy menetszám minden egyéb stimmelt. És a megrendelt eredetivel viszont (>400e) minden további nélkül hajlandó volt megindulni az inverter. Ott valami, valamit nagyon figyelt.. Itt se biztos, hogy egyszerűbb. Olyanba is beleszaladtunk, hogy leégett az inverteres motor tekercselése (>400e), holott ezek az elektronikák mindent figyelnek (feszültség, áram, hőmérséklet minimum)és akkor kérdés, hol volt amikor hagyta leégni... Kideríteni már nem tudtam az áttekercses állórészes ügyet, lehet tekercsellenállást is, netán induktivitást is néz?

A ma kapható egyszerű, kombinált hűtők általában automata leolvasztással működnek, egykompresszorosak. Ezek a rendszerek úgy vannak kitalálva, a hűtőrendszer biztonsággal lehűtse a fagyasztó teret és tartsa is ezt a hőfokot, míg a normál tér automatikus leolvasztási üzemmódban működik, tartva az általános +5 fok hőmérsékletet. A normál tér hűtőfelülete általában maga a hátfal, működés közben ennek hőmérséklete eléri a -20, -24 fokot. Mivel e térben levegő található, ennek páratartalma szépen ráfagy erre a felületre. Ezt értelemszerűen időnként le kell olvasztani. Ezt úgy érték el, hogy a hogy hőfokszabályzó visszakapcsolási hőfokát a jég olvadáspontja fölé kalibrálták, hogy a hátfal biztonsággal le tudjon olvadni. A leolvadt jeget/vizet a hátfal alján találhat összefolyón keresztül a kompresszoron található tálcába vezetik, ahol a kompresszor hője miatt szépen elpárolog. Ez a körforgás folyamatos optimális esetben. Gyakran találkoztunk olyan hibával, hogy a látszólag jól működő hűtőgép bizonytalanul működött, időnként kiolvadt a fagyasztórész.

hűtőszekrény javítás házilag

A jégkocka- és jégkásakészítés látványos, de ritkán használt funkció, hiszen egy egyszerű, filléres jégkockatartó pótolja a több tízezres beruházást. Ehhez hasonlóan, egy konyhai tévé is helyettesítheti az ajtóba épített, látványos, de drága és érzékeny LCD kijelzőt. Alapos háziasszonyoknak vagy sokat főző férfiaknak hasznos viszont a többzónás hűtő, ahol elkülönített hőmérsékletet állíthatunk be a zöldségeknek, a gyümölcsöknek, az italoknak vagy épp a készételeknek, így hűtési energiát spórolhatunk, és a különböző illatok, szagok sem keverednek. További tanácsok a hűtők olcsó üzemeltetéséhez Válasszunk elterjedt márkákat, mert ezek olcsón javíttathatók. Senki sem szeretné a garancia lejárta után kidobni "öreg", 2-3 éves hűtőjét, csak mert 30-50 ezer forint lenne a javíttatása. Kisebb, 20-30 ezer forintos árkülönbség esetén már megéri A++-os készüléket választani, mert az 3-5 év alatt behozza az árát. Óvakodjunk a használt (nyugatról tucatszám behozott) és súlyosan szállítási sérült hűtők vásárlásától, mert legtöbbjük csak pár hónapot bír ki.

Unod már a konyhád külsejét? Vagy csak már az unalmas fehér hűtővel kezdenél valamit, de új vásárlása helyett egy költséghatékonyabb megoldásra vágysz? Fesd le! Ha már a csempédet felújítottad festéssel, akkor ne riadj vissza egy kis hűtő festéstől sem! Mire lesz szükséged? 1 liter festék (Olyan zománcfestéket válassz, ami előtt nem kell alapozó réteg, hanem rögtön festheted is a hűtőt) Szigszalag Kés Smirglipapír Szappan és víz Kicsi festőhenger Kis ecset a kényes, nehezen hozzáférhető felületekhez Festéktálca Rongy Papír, fólia, vagy bármi a földre, ami megvédi a talajt a festékcseppektől Körömlakklemosó Hogyan csináld? Smirglipapírral óvatosan dörzsöld át minden részét, amit majd le fogsz festeni, hogy matt legyen. Ezután szappanos ronggyal töröld át a hűtőt, majd nedves ronggyal öblítsd le. Várj, míg teljesen megszárad, miután a következő lépéssel folytatod a munkát. Így biztosan zsírtalan lesz. A szigetelőszalaggal ragaszd le azokat a részeket, amelyekre nem mehet a festék. A fogantyúkat, a szigetelő gumit az ajtóban, a márkajelzést.