Hotel Olefin Tiszaújváros / Hotel Phőnix Étterem - Etterem.Hu

lakos-használtautó-dabas
  1. Jabil tiszaújváros
  2. Hotel olefin tiszaújváros fabric
  3. °HOTEL PHONIX TISZAÚJVÁROS 3* (Magyarország) - HUF 24482 ártól | BOOKED
  4. Tiszaújváros kiadó

Leírás A 3 csillagos Hotel Phonix 26 kilométerre fekszik a Selyemreti Strandfurdo területétől. Az 1996-ban épült hotelt 2005-ben teljesen felújították. Elhelyezkedés A Mezőkövesd városától 38 km-re fekvő szálláshely stratégiai elhelyezkedéssel bír, ahonnan könnyen megközelíthető a Tiszaujvarosi Nagypiac és a Szent Istvan-szobor. A városközpont 2 km-re van. A Vasutallomas vasútállomás gyorsan elérhető. Szobák A szobák egyéni klímaberendezéssel, vasalóval, vasalódeszkával és íróasztallal rendelkeznek, valamint a városra néznek. Minden itteni szoba egy magán fürdőszobával rendelkezik. Étkezés Az Étterem étteremben nemzetközi ételeket kínálnak. Internet Vezeték nélküli internet ingyen elèrhető itt: a szállás egész területén. Parkolás Ingyenes, nyilvános parkoló található a helyszínen. Szobák száma: 77. + Több - Kevesebb Felszereltség 24 órás szolgáltatások Konyhai felszerelések Vízforraló Kilátás Kilátás a városra Szobai kényelmek baskír Szobadekoráció Szőnyegezett padló Fontos információk Bejelentkezés 14:00-23:59 órától INGYENES Kijelentkezés 02:00-10:00 órától INGYENES Házi kedvencek Háziállatok külön kérvényezéssel engedélyezettek.

Jabil tiszaújváros

A fürdőkád alsó részén pattogzott a zománc. Az ágy kifejezetten kényelmes volt és a vendégek fogadására készített svédasztal elegáns volt. Értesítésítsünk ha a helyre új értékelés érkezik? Jártál már itt? Ön a tulajdonos, üzemeltető? Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik. Népszerű csomagok a környéken hirdetés HRC Panzió Hajdúszoboszló 3 nap/2 éjszaka 8. 500 - 9. 500, - Ft/fő/éj között: Napi árak, reggelivel, WIFI-vel Érvényes: 2020. 12. 31-ig Sóvirág Vendégház Hortobágy 3 nap/2 éjszaka 7. 500, - Ft/fő/éj ártól: választható ellátással, szauna és jacuzzi használattal, bográcsozási és grillezési lehetőséggel, parkolással, Wi-Fi internet elérhetőséggel Érvényes: 2020. 23-ig Anna Vendégház Hajdúszoboszló 3 nap/2 éjszaka 3. 500 - 4. 000, - Ft/fő/éj között: Írd meg milyen időszakra, hány főre érdeklődsz, ellátás nélkül, parkolással, WIFI-vel Érvényes: 2021. 07. 02-ig Park Hotel Ambrózia Hajdúszoboszló Akár 1 éjszaka 11.

Hotel olefin tiszaújváros fabric

Hotel Phőnix *** Tiszaújváros - A szálloda családoknak és üzletembereknek, diákcsoportoknak és sportegyesületeknek szóló programokkal várja vendégeit. Hotel Phőnix*** Tiszaújváros Szobaár már: 14 900 /Ft/fő/éj 19 000 Szobafoglaltság előrejelzés július H K SZ CS P V 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 augusztus szeptember október Még vannak szabad szobák Már csak néhány szabad szoba van Jelenleg nincs szabad szoba

  1. Hotel olefin tiszaújváros room
  2. Szuperinfo tiszaújváros albérlet
  3. Palya bea párja matyi
  4. Hotel olefin tiszaújváros spa
  5. Baumit mosaiktop lábazati vakolat
  6. Pizza King Gyömrői út - házhozszállítás étlap - NetPincér.hu
  7. Hotel olefin tiszaújváros blue

°HOTEL PHONIX TISZAÚJVÁROS 3* (Magyarország) - HUF 24482 ártól | BOOKED

Pozitív volt a màsnapi késői távozás lehetősége. Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Az értékelést az Ittjá egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjá véleményét. 2017. januárban, a párjával járt itt Értékelt: 2017. január 3. Második szilveszterünket töltöttük a szállodában. Kellemes fogadtatásban volt részünk, családias, házi buli volt, nagyon jól éreztük magunkat. Még visszatérünk!!! 2015. decemberben, a párjával járt itt Értékelt: 2016. január 11. Katasztrófa. Valamikor ez volt Tiszaújváros, illetve akkor még Leninváros elit szállodája Hotel Olefin néven, de az lepusztultság nemtörődömség, amit találtunk, borzadály. A szobában nem mertünk leülni, elmenekültünk onnan. Vacsorára ajánlottak vagy 3 féle fogást, majd közölték, hogy csak csirkecomb van rizzsel, gondolom már nagyon eladó volt. Vendég 2015. májusban járt itt Értékelt: 2015. május 12. A recepciós érkezéskor kifejezetten udvariatlan volt, távozáskor viszont kedves. A szoba mennyezetén a fürdőszoba felőli sarokban pókháló éktelenkedett, a padlószőnyeg (a szobában)foltos volt.

jabil tiszaújváros

Tiszaújváros kiadó

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjá segítségével! Nyaralás >> | Wellness >> Elérhetőségek 3580 Tiszaújváros, Bethlen Gábor út 4. Térkép Phőnix Hotel Tiszaújváros értékelése: 2. helyezett a 8 tiszaújvárosi szállás közül 184. helyezett Észak Magyarországon - 1098 szállás közül Add meg a dátumokat a környék akciós áraiért, csomagjaiért! hirdetés Phőnix Hotel Tiszaújváros bemutatkozása Cívis Hotel Phőnix Tiszaújváros központjában található, 300 méterre az Élmény- és Gyógyfürdőtől, a professzionális Sportcentrumtól. Csillagtúrák kiindulásának kiváló helyszíne, Tisza-Tavi Túraközpont hálózat tagja. Phőnix Hotel Tiszaújváros képei Képek az üzemeltetőtől Jártál már itt? Írd meg a véleményed! Phőnix Hotel Tiszaújváros vélemények 2019. januárban, barátokkal járt itt Értékelt: 2019. január 8. Szuper szilvesztert töltöttünk itt. A szobàk valóban nagyon régimódiak, de tisztàk. A szilveszteri buli jó hangulatú volt, az ételek finomak, a személyzet figyelmes volt. A sütemények szàrazak és íztelenek voltak.

szuperinfo tiszaújváros

000, - Ft/fő/éj ártól: félpanziós ellátással, üdvözlőitallal, wellness-részleg használattal, masszázskuponnal Érvényes: 2021. 01. 31-ig Szállodák Tiszaújváros környékén hirdetés 101 értékelés A gyógyfürdő közvetlen közelségében található Hajdúszoboszló legújabb négycsillagos... 89 értékelés A Hotel Rudolf Hajúszoboszlón, Magyarország keleti régiójában várja vendégeit, a híres... 451 értékelés Hajdúszoboszlón, Magyarország keleti régiójában a négycsillagos Hotel Silver superior minden... Látogass el Facebook és Google+ oldalunkra is Keress bennünket a Google+-on!

0 Trattoria Amici 2. 0 830 m Tisza ut 5 Selyemreti Strandfurdo Selyemreti Strandfurdo 25. 6 km Bajcsy-Zsilinszky ut 58. Közlekedés Foglalhat transzfert, amint befejezi foglalását. Értékelések Vendégértékelések 1 értékelés alapján GYIK Melyik a legközelebbi repülőtér? A hotel 70 km-re helyezkedik el a Debreceni nemzetkozi repuloter repülőtértől. Melyek a legkorábbi és legkésőbbi bejelentkezési időpontok? Érkezése napján bejelentkezhet 14:00 és 23:59 között. Mikor lehet a legkorábban és a legkésőbb kijelentkezni? Kijelentkezhet 10:00 óráig. A városközpont milyen messze van az ingatlantól? A városközpont 2 kilométerre van. Ebédelhetek vagy vacsorázhatok a közelben? Igen, étkezhet az Arany Hollo etterem, Castello Cukraszda Tiszaujvaros és Nadas Csarda fogásait élvezve, körülbelül 150 méter távolságra. Mennyibe kerül a tartózkodás? 78 € kezdőáras lehetőségek vannak. Milyen szobatípusok elérhetők? Egyágyas szoba és ikerszoba szállástípusok elérhetők a helyszínen.

  1. T online dns szerver ip password
  2. Duna hajó ütközés videó
  3. Árgép