Egyszerű Gyümölcstorta Recept

lakos-használtautó-dabas
  1. Retro gyümölcstorta | NOSALTY

:) Dora0419 Wed, 2020-06-03 15:02 Két hét alatt már harmadszorra sütöm:) Ez a torta lett az új kedvenc, friss eperrel a tetején. zsuzsiiii Sun, 2019-04-07 13:18 Nagyon jó recept, köszönöm. A tésztája pille könnyű, a krém nagyon finom. szelesdavid Fri, 2018-06-29 14:55 Hatalmasan brutalisan finom torta, hibatlan recept! Sose szerettem piskotat sutni, de a heten annyira belemaszott a fejembe a gyumolcstorta otlete, hogy gondoltam nekikatok. Hihetetlenul jo lett a teszta, a krem meg valami isteni! Gratulalok a recepthez:) Tanitaanita Sat, 2018-05-19 12:37 hihetetlenül finom és már nem először térek vissza erre a receptre:) köszönöm a feltöltőnek, mert akárki csak evett belőle eddig az mind azt mondta hogy nagyon finom és nagyon hamar elkészithető ha az ember édességre vágyik:) juniperus12 Sun, 2018-01-28 10:54 Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Nagyon jó recept, olyan igazi, klasszikus gyümölcstorta. A főzött krém is nagyon finom, a tészta is más állagú, mint a piskóta, ami először furcsának tűnik, de megsütve nagyon jó.

Retro gyümölcstorta | NOSALTY

Hozzávalók A tésztához: 4 db tojás 18 dkg cukor 14 dkg liszt 10 dkg margarin 1 tk margarin (a forma kikenéséhez) A krémhez: 1 csomag vaníliás pudingpor 4 dl tej 3 ek cukor 20 dkg eper 1 csomag színtelen tortazselé 2 ek kristálycukor 1 tk citromlé A díszítéshez: 2 dl habtejszín Elkészítés Kemény habbá verjük a tojások fehérjét a cukorral, majd a tojások sárgáját egyenként hozzáadjuk, és tovább verjük. Hozzákeverjük a lisztet, végül a megolvasztott, de nem meleg margarint. A kész tésztát egy margarinnal kikent, 29 cm átmérőjű sütőformába öntjük, és 175 fokora előmelgített sütőben aranybarnára sütjük, majd kihűtjük. A pudingot felfőzzük, és langyosra hűtjük, majd a kihűlt tésztára kenjük. A hűtőbe tesszük addig, amíg a puding megdermed, majd kirakjuk a megmosott, megtisztított, felszeletelt eperrel. A zselatint 3 dl vízben, a citromlével ízesítve a cukorral feloldunk, kevergetve kihűtjük, amikor kocsonyásodni kezd, a torta tetejére öntjük. Jól lehűtjük, keményre vert tejszínhabbal díszítjük, és tálaljuk.

10+2 VILLÁMGYORS EPRES DESSZERT, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD! >>> 11 KRÉMES ÉS ÉDES EPRES DESSZERT SÜTÉS NÉLKÜL >>> 6 BRUTÁLISAN FINOM RAKOTT SÜTI EPERREL - PRÓBÁLD KI MINDET! >>> Kinyomtatom Szakácskönyvbe Értékelem Elküldöm Ezek is érdekelhetnek Ajánlatok Friss receptjeink Hasonló Receptek X Próbáld ki az alábbiakat!

  1. Naruto shippuuden 465 rész
  2. Jó éjszakát idézetek
  3. Üzletek
  4. Egyszerű gyümölcstorta réception
  5. Ip Camera Viewer - Ingyenes letöltés
  6. Samsung galaxy view eladó
  7. Mozaik Digitális Oktatás
  8. Nagy okosóra teszt: minél olcsóbb, annál jobb? - Maradok a pénzemnél
  9. Budapest környéki törvényszék gazdasági hivatal
  10. Budapest motoros bolt
  11. Hotel silver hajdúszoboszló
  1. Eladó ház csolnok
  2. Pdf szerkesztő magyar letöltés ingyen
  3. Csirkés penne arrabiata
  4. Apple lightning kábel 2m