Nemzeti Közszolgálati Egyetem Kormányablak Ügyintéző Képzés / Nemzeti Közszolgálati Egyetem Címkével Ellátott Hírek - Hír6.Hu - A Megyei Hírportál

petőfi-sándor-tájköltészete-tétel

2013. július 23. 12:46 Pest megyében közel 500 kormánytisztviselő tett sikeres vizsgát a "Kormányablak ügyintéző minősített közszolgálati továbbképzés" elvégzését követően. A végzett hallgatók július 19-én, a Pest Megyei Kormányhivatal Dísztermében, ünnepélyes keretek között vehették át bizonyítványukat. A képzés elvégzésével a Magyary-program keretei között megvalósuló egyablakos ügyintézési rendszer egyik állomását teljesítették a hallgatók, amelynek célja, hogy a 2013 őszétől megnyíló Kormányablakokban olyan magasan képzett, ügyfélközpontú kormánytisztviselők álljanak az ügyfelek rendelkezésére, akik a szolgáltató központú közigazgatási szemléletet, az ügyfélterhek csökkentését és az egységesen magas színvonalú kiszolgálást valósítják meg az ügyintézés során. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem által szervezett, több hónapos képzés 6 helyszínen zajlott Pest megyében, több mint 50 magasan felkészült oktató és szakember közreműködésével. A képzés során a kormánytisztviselők 5 modulból álló vegyes rendszerű – jelenléti és elektronikus – képzésben vettek részt.

Magas színvonalon és elkötelezetten végezzék munkájukat - · Békés megye · Békéscsaba · Kormányhivatal - hír6.hu - A megyei hírportál

A felsőfokú végzettséggel rendelkezők szakirányú továbbképzés, a középfokúak pedig közszolgálati továbbképzés keretében vesznek részt a programban. Nekik azt is vállalni kell, hogy 6 éven belül elkezdik igazgatás szervezői felsőfokú tanulmányaikat az NKE-n. Az ügyfélszolgálati munkatársak több mint 20 különböző ágazathoz tartozó feladatot és hatáskört látnak majd el, így kiemelten fontos az, hogy ezt a széleskörű szaktudást a leendő ügyintézők elsajátítsák. A képzésre jelentkezők már rendelkeznek bizonyos mértékű közigazgatási ismerettel, jelentős részük ma is ügyfélszolgálati munkakörben dolgozik, de szakmai tudásuk nem egységes, így ezt a közigazgatási "alapműveltséget" rendszerezni, frissíteni, kiegészíteni szükséges. A modulárisan felépülő oktatási program a közigazgatási szervezetrendszer felépítésétől kezdődően az egyes államigazgatási feladatok konkrét ügyintézéséig lebontva ad át ismereteket, felhívja a figyelmet a releváns jogszabályi változásokra, általános szempontoknak megfelelően szélesíti a korábban egyes szakterületre specializálódott tudást.

Mintegy kétezer ügykörben kell eljárniuk a kormányablak-ügyintézőknek, ez indokolta, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szakmai irányításával képzésen vegyenek részt. A megyeházán több mint kétszázan vehették át bizonyítványukat. Összesen 256 Csongrád megyei kormánytisztviselő és köztisztviselő tett sikeres vizsgát a Nemzeti Közszolgálati Egyetem által szervezett két féléves képzést követően novemberben. A kormányablak ügyintéző szakirányú továbbképzési szakos diplomájuk megszerzéséhez öt modulból álló vizsgát kellett tenniük, s összesen 29 tantárgyból adtak számot tudásukról. Tanulmányaik során elméleti, valamint ügyfélszolgálati készségfejlesztő gyakorlati képzésen vettek részt a kormányablak-ügyintézők, akiknek a kormányablakok és az okmányirodák integrálását követően közel kétezer ügykörben kell majd eljárniuk. Az egyablakos ügyintézési rendszerben dolgozók magas szintű szakmai képzését ez indokolta, hiszen a kormány célja, hogy az ügyfelek minden hatósági ügyet egy helyen tudjanak intézni.

  • Komlói távcsőszerelék árak
  • Dr zsákai zsolt miskolc vélemény 1
  • Ha a férfi távolságtartó live
  • Nemzeti közszolgálati egyetem kormányablak ügyintéző képzés remix
  • Nemzeti közszolgálati egyetem kormányablak ügyintéző képzés
  • Whirlpool mosógép panel árak
  • Melankólia teljes online film magyarul (2011)
  • Eduline.hu - metropolitan egyetem
  • Turbo pascal programozás alapjai download
  • Nemzeti közszolgálati egyetem kormányablak ügyintéző képzés lyrics

→ Címke: Kis Norbert, kormányablak ügyintézői képzés, kormányablakok, Kovács Zoltán, Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztés Operatív Program (KÖFOP), közigazgatási képzés, közigazgatási személyzeti ügyek, Magyarország, Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE), statisztika, Veszprém, Veszprém megye |

A gyászoló család MEGEMLÉKEZÉS KISS LAJOS halálának 2. évfordulójára "Nem múlnak Ők el, kik szívünkben élnek, Hiába szállnak árnyak, álmok, évek. " Szerető családod Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy TÓTH GYULÁNÉ szül: Bodahelyi Rozália életének 76. Hamvasztás utáni végső nyugalomra helyezése 2020. június 27-én, szombaton, 15 órakor lesz a györkönyi temetőben. Gyászoló szerettei Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy PETRÓCZKI ISTVÁNNÉ szül: Dudás Mária decsi lakos 81 éves korában elhunyt. június 27-én, szombaton, 11 órakor lesz a decsi temetőben. Gyászoló családtagjai Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy TÓTH GYULÁNÉ szül. Bodahelyi Rozália éltének 76. június 27-én, szombaton lesz a györkönyi temetőben. Gyászoló szerettei Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BALOGH JÓZSEF (JOJO) kakasdi lakos 50 éves korában elhunyt. június 26-án, pénteken 15 órakor lesz a kakasdi temetőben.

Kormányablak ügyintézővé lettek | TEOL

2015. február 20. 15:41 Befejeződött minden idők legnagyobb léptékű közigazgatási továbbképzési programja a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE). A 2013-ban indult programban országosan 7350 tisztviselő vett részt, s szerezte meg 10 hónap alatt a kormányablak ügyintézői képesítést. A Fővárosi Kormányhivatal munkatársai közül 493-an középfokú, míg 407 fő felsőfokú képesítést szereztek. György István fővárosi kormánymegbízott a Ludovika Campus Főépületében tartott oklevél átadó ünnepségen elmondta, a képzés során a szakmai ismeretek megszerzésén túl a hallgatók olyan kompetenciákra tettek szert, melyek megalapozzák a képzett, elhivatott és segítőkész ügyintézők jelenlétét az integrált ügyfélszolgálati helyszíneken. Az eseményen részt vett Patyi András, az NKE rektora, Baltay Tímea, a Miniszterelnökség kormányablakokért felelős helyettes államtitkára, és Kis Norbert továbbképzési és nemzetközi rektorhelyettes. A kormányablak ügyintézők öt modulban olyan széleskörű tudásra tettek szert, amellyel gyorsan és eredményesen tudják az egyablakos ügyintézés során megoldani a hozzájuk forduló ügyfelek gondjait.

Előtte gyászmise. A gyászoló család Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy GYÉN ANDRÁSNÉ szül: Sztojka Mária kölesdi lakos 53 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt. Hamvainak felravatalozása és búcsúztatása 2020. június 27-én, szombaton, 14 órakor lesz a kölesdi művelődési ház udvarán. Kérjük szíveskedjenek a részvétnyilvánítástól eltekinteni továbbá kérjük részvétüket 1 szál fehér virággal fejezzék ki. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik búcsúztatóján részt vesznek. Gyászoló család BAJKAI FERENC halálának 10. évfordulójára emlékezünk. „Annyira szerettem volna még élni, a betegséget legyőzni, búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett. Így búcsú nélkül elmegyek, szeressétek egymást, mert én már nem leszek. " Szerettei Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy TAKÁCS KÁLMÁN szekszárdi lakos 85 éves korában csendesen elhunyt. Végső nyugalomra helyezése 2020. június 26-án, pénteken, 13 órakor lesz a szekszárdi újvárosi temetőben.

Kitért arra, hogy a kormányablak-ügyintéző képzést a szokottól eltérő időrendben kellett megszervezni, szoros együttműködésben a budapesti és a megyei kormányhivatalokkal, s úgy látja, megfeleltek a kihívásnak. Megjegyezte: az egyetem a képzés elindításához félmilliárd forintot adott előlegként. Biró Marcell, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára a közszolgálat szemléletváltására utalva azt mondta: az ügyintézők szakmailag és emberileg is megfelelnek a kritériumoknak, s ami évekkel ezelőtt kihívás volt, ma már napi rutin. Az államtitkár elvárásként fogalmazta meg, hogy az érintettek készségesek és felkészültek legyenek. Imre Miklós, Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal elnökhelyettese arról számolt be, hogy a kormányablak-ügyintézői szakirányú képzés iránt kiemelkedő volt az érdeklődés, a jelentkezőket kétfordulós kompetenciavizsgálaton választották ki. Az egyetemen országosan mintegy 4000 tisztviselőt képeztek, közülük Budapesten eddig 478-an szereztek oklevelet.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem az ÁROP 2. 2. 20 "Kormányablakok munkatársainak képzése" című projekt keretében lezajlott, "Kormányablak ügyintéző" minősített közszolgálati továbbképzést sikeresen teljesítő tanulók számára bizonyítvány átadási ünnepséget tartott Békéscsabán. Bizonyítványt kapnak az ügyintézők ( képek) Erdős Norbert országgyűlési képviselő, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott képviseletében Blaskovits Péter, a Békés Megyei Kormányhivatal főigazgatója köszöntötte a végzett tanulókat, és gratulációját fejezte ki az elért eredményekért. A főigazgató elmondta, hogy az átalakítások, amelyek 2010-ben kezdődtek, elengedhetetlenek voltak. Fontos, hogy az állampolgár ne érezze azt, hogy elvész a bürokrácia útvesztőjében, így a módosítások során szakítani kellett a helytelen magatartással, így lehet jó, szolgáltató államot létrehozni. - Kezdetben csak 28, majd 63, most viszont már 150 az ügykörök száma. A cél, hogy ez a szám meghaladja a kétezret, és magas színvonalú legyen az egyablakos ügyintézés – ismertette Blaskovits Péter.

nemzeti közszolgálati egyetem kormányablak ügyintéző képzés lyrics nemzeti közszolgálati egyetem kormányablak ügyintéző képzés magyarul
  1. Marklin kezdő vonatkészlet
  2. Nem eszik a baba yaga
  3. E cadherin jelentése online
  4. 7100 szekszárd bródy sándor u. 60