Opel Astra H Felszereltségi Szintek / Totalcar - Tesztek - Használtteszt: Opel Astra H

kislány-kardigán-kötésminta

Nem vagyok Opel-rajongó. Valójában semmilyen rajongó nem vagyok, én márkafüggetlenül szeretem az olyan autót, amiben van egy kis műszaki többlet, van egy kis tervezői ötletesség, és beletettek valami okosságot. Legyen ez egy jó motor, egy jó futómű vagy akár érdekes formatervezői bravúr, egy geg. Ez az Opel Astra H nem ilyen. Ebben minden, amit pluszba bele akartak tenni, balul sikerült. Persze a nagy számok törvénye alapján véletlenül lett szép részlete is, például az ékszerként csillogó oldalindex, de most hirtelen nem is tudok mást mondani. Ellenben nem kell sokat gondolkodnom az olyan részleteken, amelyeket kegyetlenül elrontottak, nem csak szubjektíve, hanem objektíve. Néhány ebből persze a felszereltség része, a magasabban felszerelt modellekben már jobb, de könyörgöm, bosszantó vackokat miért kell az alacsonyabb felszereltségi szintbe tenni? Hogy ezzel emeljék a magasabb felszereltség nívóját? Ezekből jó pár egyszerűen átgondolatlan butaság, amit a J Astrában már kihagytak. Az Essentia alapban nem fényezett tükrökkel és kilinccsel jött.

OPEL ASTRA G (1998-2010) - modelltörténet - Astra G - OPEL FÓRUM

-ig forgalomba helyezett autóra!

59 db autót talált. Finomítsa a keresést Mindet töröl Kiemelt ajánlat Manufacture year: 2019 Szín: Kék Teljesítmény: 92 kW / 123 LE Váltó: Manuális sebességváltó Üzemanyag: Benzin Job szám: 0045WE78 Szürke 93 kW / 125 LE Ezüst Világoskék Üzemanyag-fogyasztás, l/100km: alacsony sebességnél 7, közepes sebességnél 5, 1, magas sebességnél 4, 5, nagyon magas sebességnél 5, 4, kombinált 5, 3 CO₂-kibocsátás, g/km: alacsony sebességnél 158, közepes sebességnél 117, magas sebességnél 103, nagyon magas sebességnél 122, kombinált 120 Switchblade ezüst 81 kW / 110 LE 0050WT6R Készletsöprő kedvezmény, csak 2020. 06. 30. -ig forgalomba helyezett autóra!

Történet: 1998-2005 között gyártottak több azonos kialakítású (az Opel Astra G modellek alapján) személyautót. Ilyen volt a Holden Astra TS (Ausztráliában), a Vauxhall Astra MK4 (Egyesült Királyságban). Argentínában, Brazíliában és Uruguayban a General Motors az Astra G-t ferde és szedán változatban árulta Chevrolet Astra néven. Számos arab országban, valamint a Fülöp-szigetek az Astra G ferdehátú és a szedán (lépcsős-hátú csak a Fülöp-szigeteken), valamint Caravan ( kombi) változatokban volt elérhető. Több országban a közép -és kelet-európai országokban, az Astra G 2003 októberétől új néven Opel Astra Classic II néven volt elérhető, amely (egy olcsóbb) alternatívája volt az Astra H -nak. A Classic II-ről itt olvashatsz bővebben. 2004 szeptemberétől a részben módosított lépcsőshátú változat jelent meg az orosz piacon. A GM-AvtoVAZ Chevrolet Viva a vállalat a Togliatti-ban, Oroszországban gyártott. 2008 márciusában azonban a termelést le kellett állítani, mivel az értékesítés alacsony volt.

Totalcar - Tesztek - Használtteszt: Opel Astra H

  1. Fem3 café műsorvezetők
  2. Totalcar - Tesztek - Használtteszt: Opel Astra H
  3. Vác egészségbiztosítási osztály
  4. OPEL ASTRA J - Autónavigátor.hu
  5. Papírszívószálakat gyárt a táncolás mellett Südi Iringó - Blikk

Például a kombi csomagtér-világítás elhelyezése. Minden autóban a tetőkárpitban és az oldalkárpitban van, itt csak az oldalkárpitban. Úgy kell pakolni, hogy nehogy oda tegyük az első sporttáskát vagy bőröndöt, de ne is középre, mert akkor a csomagtér másik fele azonnal teljes sötétségbe burkolózik. Ezen nem segít az utastér lámpája sem, mert az meg egy darab 5 W-os izzó legelöl a tükör mellett. Ha a gyerek leejt valamit a hátsó ülés lábterébe, vagy tapogatózás van, vagy a napfelkeltét kell megvárni. Szép az oldal index. Nagyon nagyot akartak dobni az index- és ablaktörlő kapcsolókkal is, de gyönyörű öngól lett belőle. Persze a J Astrán már ezt is kijavították. Azontúl, hogy a karok alakja teljesen idióta éles sarkú hasáb, az index bekapcsolva csak egy elektronikát kapcsol, és a kar visszatér alapállásba. Hiába érintjük oda az ujjunkat, rejtély marad, hova van kapcsolva, villogtathatjuk ide-oda, jobbra balra, mire kikapcsoljuk. Persze megszokható, de miért kell butaságokat megszokni, amikor a gyártók 99%-a ezt máshogy csinálja?

Az Európában készült Opel Astra G (beleértve a Lengyelországban Classic II verziót is) elérte a 2008 júliusában 3. 950. 000-t. A licenc alapján készült modellek ( az Egyesült Királyságban és Európán kívül gyártott járművek) pontos számát nehéz számszerűsíteni, így ezt mi nem is teszük. A modell utódja az Astra H erről bővebben itt olvashatsz. Karosszéria Az Astra G volt az első Opel, ami már teljesen galvanizált karosszériával készült (2001-től). Az autóra így az Opel 12 év garanciát vállalt a korrózió ellen. Három-és ötajtós ferdehátú (CC) (1998. 03. - 2004. ) Négyajtós szedán (sedan) (1998. 07 – 2004. ) Ötajtós kombi (Caravan) (1998. – 2004. 07. ) Kétajtós kupé, (2000. 12. ) Kétajtós kabrió (2001. – 2005. ) Egyes Astra G modellek változatai a világon régiónként változó volt. Mivel a lépcsőshátú változat Németországban és Nyugat-Európában nem nagyon volt népszerű, ennek megfelelően ott ritkább. Kelet-Európában és számos Európán kívüli országokban is népszerű volt így ezekben a régiókban sokkal gyakoribb.

Felszereltség elnevezések Basis Club Comfort NJoy Sportive (később "Sport") Eco (1. 2-es) Eco 4 (1. 7 DTI, később 1. 7 CDTI) Selection Elegance Fresh Speciális modellek: Fashion Edition 100 Edition 100 Classic Edition 2000 Edition Silver OPC 1 (csak 3000 darab készült) OPC 2 ( 2002) Edition (2002 az 50. évforduló) FC Bayern München Edition (legfeljebb 500 db készült, 2000. februártól volt elérhető) Sportsline (Sport változat alapjaira Irmscher) Classic II Optima (2004-2009) Speciális modellek kabrió / kupé: Edition 90 Bertone Linea Blu Linea Rossa Daytona Silverstone Németországban és Nyugat-Európában szériában volt szervokormány, 4 légzsák (exportra pl. Kelet-Európa csak 2 légzsákkal), ABS, EBD és Indításgátló. Extra felszerelésnek számított a légkondicionáló, elektromos első ablakok, elektromos tükrök, rádió, központi zár távirányítóval, xenon, 4 sebességes automata. Drágább, ritkább extrának számít az automata klímaberendezés, navigációs rendszer vagy a Xenon lámpák. Kapcsolódó leírások: A motorokról bővebb leírást itt találsz.