Erin Condren Naptár — Címke: Naptár | Filofaxni!

nyári-arcpakolás-házilag

Nyomtatható heti tervező 4 színben | Nyomtatható heti tervező, Heti tervező, Határidőnaplók

Erin condren naptár plan

Egyszerű táblázatot szerkesztettem hozzá, hogy a lehető legjobban kihasználható és dekorálható legyen. Idén a kézzel rajzolt verziót használom, de elkészítettem egy számítógépen szerkesztett változatot is, amit már megosztottam veletek is. 3. matricák - Amerikában rendkívül népszerű Erin Condren szerintem is remek tervező kalendáriuma, amihez végtelen sokféle matricát (planner stickers) lehet vásárolni, de számtalan ingyenesen letölthető oldalt is találtam hozzá. Nekem pedig az a szerencsém, hogy ezek éppen megfelelő szélességűek az én naptárrendszeremhez. Pinterest albumban gyűjtöm a kedvenceimet. Valamint elkészítettem saját matricáim at is, amik tökéletesen passzolnak keresztben-hosszában, ezeket egészítem ki méretre szerkesztett fotókkal, idézetekkel, illusztrációkkal. Szeretem még a Mon Petit Art matricáit is, kedvesek, kellemesek, de mégsem (csak) kislányosak. 4. washi tape - szívesen használom ezeket a színes rizspapír alapú ragasztó szalagokat is. Szeretem, hogy nem tapadnak oda véglegesen, nyom nélkül visszaszedhetőek.

Tervatonaptar lap magyarul | Nyomtatható, Ingyenes nyomtatható naptár, Nyomtatható tervező

Az alábbi lista eredetije a This bug's life, Philofaxy, és a Wander and Soul című blogokról vannak. Csak annyit változtattam rajtuk, hogy odaírtam a magyar jelentést is. Így a magyar nyelvű filofax használóknak könnyebb dolguk lesz az angol rövidítések megértésében. 1PPD – 1 Page Per Day – 1 nap 1 lapon 2PPD – 2 Pages Per Day – 1 nap 2 oldalon BO – Best Offer – legjobb ajánlat BuJo – Bullet Journal – bullet journal Bump – the word bump (Bring Up My Post) means that the thread will move to the top of the page, thus bumping it up and taking it to the top of the feed. Stands for Bring Up My Post – azaz dobd fel a posztomat, vagyis kerüljön a legfelső helyre (pl facebook csoportban) Crickets – no one is replying to your post. Not an abbreviation or acronym but I couldn't resist.

Erin condren naptár online

A heti naptár egyből a havi naptár-teendőlista után következik (és mivel a lejárt oldalakat kitépem, mindig a füzet elején van az aktuális hét, egyből a havi naptár után). Napi teendőlistát (a heti naptárba ágyazva). Esténként leülök, és az online heti teendőlistámból kiválogatom a másnapra vonatkozó dolgokat, és beírom őket a megfelelő napszakokhoz a heti naptárba. Ha van kedvem, színes tollal, ha nincs, lóbetűkkel és felkiáltójelekkel jelzem az igazán fontos teendőket. (Ennek a módszernek két előnye van. Egyrészt szükségtelenné teszi az olyan fogalmakat, mint a migrálás más napra. Ha valamit aznap nem csináltam meg, újra ki tudom válogatni a heti teendőlistából. Másrészt az elvégzett teendőket kétszer húzom ki – egyszer a füzetemben, egyszer az online heti listán -, ezzel duplán szembesülve a sikerrel. ) Ha kicsinek bizonyul a hely a heti naptárban a teendőlista számára, akkor semmi gond, egy üres oldalon dolgozom aznap. Tematikus listákat (vagyis collectionöket). A hosszabb távon fontos információkat Evernote-ban tárolom, de van pár fix oldal a füzetemben, ami rövidtávon hasznos: ilyen pl.

erin condren naptár 2017
  • Angelina Jolie – Filmek
  • Erin condren planner insides3 | Határidőnaplók, Naptár, Papír
  • Pod azonosító eon
  • 13 ker önkormányzati lakáspályázat
  • Erin condren naptár coupons
  • 15999 Best Nyomtatható images in 2020 | Nyomtatható, Ingyenes nyomtatható naptár, Planner stickers
  • 2015-ös emelt irodalom és nyelvtan szóbeli tételek: Radnóti Miklós eclogái
  • Európa Sport és Egészség Napja a Margitszigeten - Futanet.hu
  • Erin condren naptár color
  • Erin condren naptár case
  • 18 szülinapra idézet
  • Magyar nemzet szalon

Sziasztok:) Amikor én beléptem a tervezők világába, fokozatosan jöttem rá mindenre, ki kellett következtetni a dolgokat a tapasztalt youtuberek szövegéből, és ez nem mindíg ment könnyen. Ezért szeretném kicsit összefoglalni Nektek a tervezők alapjait:) A tervező lényegében az, aminek hangzik. Elvervezed benne a hónapod, a heted, a napod, mit kell mikorra megcsinálnod, eltervezed hogy mit fogsz enni, tervet készítesz a fogyókúrádhoz, beleírod hogy hova és mikor kell menned, stb. Végtelen lehetőségei vannak, nincs olyan dolog, amit ne írhatnál bele. Ha iskolás vagy, beleteheted az órarended, a házi feladataidat, mikor miből fogsz írni, iskolás kirándulások időpontjait. Ha blogger vagy, vezetheted benne a blogod statisztikáit, beleírhatod az ötleteidet a jövőbe. Ha dolgozol, beleírhatod a munkatervedet, gyűléseket, fizetésed dátumát. Ha egyik sem ezek közül, beleírhatod hogy éppen hova kell menned, mit kell kitakarítanod, bevásárlási listát, nyomon követheted hogy elegendő mennyiségű folyadékot iszol e egész nap, felállíthatsz magadnak célokat és feljegyezheted a haladásodat feléjük, és még sorolhatnám holnap estig.