Huawei P20 Pro Jellemzők

petőfi-sándor-tájköltészete-tétel

Az viszont fura, hogy a kamerák közül csak kettőnek jutott keret – az pedig egyenesen kellemetlen, hogy ez a két objektív ki is lóg. A lencsék is sérülékenyebbek így, plusz a mobil is billeg, ha az asztalon nyomkodjuk. Az viszont praktikus, hogy a tokozás az IP67-es szabvány szerinti víz- és porálló. Panasz az összeszerelés minőségére természetesen nincs. A dizájn fentiek ellenére sem csillagos ötös, mégpedig azért, mert a Hauwei – noha hely nyilvánvalóan lett volna neki – lespórolta a telefonról a jack dugót. Persze a dobozban van átalakító, így a régebbi fülest is lehet használni, de ez sajnos nem a legkényelmesebb forgatókönyv, ezt el kell ismerni. A mobil nem kicsi, ellenben nagy. Vagy inkább hatalmas. Oké, ehhez a kijelző méret is megvan; 6, 1 col mellé kapunk 155×73, 9×7, 8 mm-es külső méretet és a 180 grammos tömeget.

Huawei p20 pro jellemzők parts

A Huawei mérnökeit annyiból viszont mindenképpen dicséret illeti, hogy a belógó szenzorsáv legalább kompakt, messze nem foglal el annyi helyet, mint az őrületet elindító iPhone X esetében. Lent a káva méretét alapvetően az határozza meg, hogy az ujjlenyomat-olvasóval egybeépített Home gomb az előlapra került – ez az elhelyezkedés nekünk jobban bejön, mert az asztalra letett mobilt is fel lehet oldani a szenzorral. Az előlap Gorilla Glass, de a telefonon gyárilag van egy fólia is, amely további védelmet nyújt a karcok ellen. Nemcsak az előlap, hanem a hátlap is üveg, közöttük pedig ívelt fémkeret húzódik. Ezt négy helyen is műanyag betét szakítja meg, hogy az antennák jól kilássanak. De vannak további érdekességek is rajta. Bal oldalt a SIM-tálcát, jobb oldalt a bekapcsoló gombot és a hangerőszabályzót találjuk, lent az USB-C és a hangszóró, fent pedig az infra port helyezkednek el. Lent és fent természetesen mikrofont is elhelyeztek a mobilon. A hátlap szintén üvegből készült. Ez a rész nemcsak a tripla optikás kamerával vonzza a tekintetet, hanem azzal is, hogy színátmenetes, lila-türkiz árnyalatokkal.

A mobil mellé gyorstöltő jár, amivel 30 perc alatt 10-ről 60 százalék fölé tornászhatjuk a töltöttségi szintet. Az viszont meglepő, hogy a kínai gyártó a vezeték nélküli töltést még mindig nem tartotta elég fontosnak. » 1 - Külső, hardver, üzemidő

Huawei p20 pro jellemzők 2

huawei p20 pro jellemzők manual

Négy Cortex-A73-as és ugyanennyi Cortex-A53-as mag van benne, a grafikus vezérlő pedig egy Mali-G72 MP12. A memória mérete 6 GB, a belső memória pedig 128 GB-os; és a gyártó korábbi telefonjaival ellentétben nem bővíthető. De tekintettel arra, hogy a fenti mennyiségből gyári állapot szerint 111 GB szabad, nem olyan nehéz azért elférni a mobilon. Természetesen a telefonban saját neurális processzor is van, amely a mesterséges intelligencia utasítások kezelésében sokkal hatékonyabb, mint egy általános célú processzor vagy akár a GPU. A Huawei főleg a fotózást és a rendszert okosítja az MI-vel, illetve kiadott egy fejlesztői készletet is, de egyelőre nem tolonganak az NPU-t kihasználó okos alkalmazások – viszont kísérletek vannak, a Mate 10 például már vezetett autót is az NPU segítségével. Kommunikációs adapterekből és szenzorokból nincs hiány, előbbi csoportba tartozik a gigabites LTE, az ac-s WiFi, a 4. 2-es Bluetooth, az NFC, az A-GPS és az infra port is, utóbbiak táborát pedig az ujjlenyomat-olvasó, a gyorsulásmérő, a giroszenzor, a közelségérzékelő és a digitális iránytű alkotják.

Huawei p20 pro ár telekom

Az USB csatlakozó Type-C-s és 3. 1-es szabványú. A kijelző a kategóriától és az árszinttől elvárható módon OLED, a felbontás pedig, 18, 7:9-es képarány mellett, 1080×2244 pixel. A Huawei sosem hajtott arra, hogy a felbontást feleslegesen növelje, és ez nem is baj: használat közben egyszer sem éreztük, hogy a részletesség kevés lenne. A pixelsűrűség még 400 PPI feletti, így szabad szemmel a képpontok nem láthatók. Az OLED természetesen szép, élénk színeket biztosít, bónuszként tökéletes feketével és ebből adódóan gyakorlatilag végtelen kontraszttal. A fényerő sem rossz, akár 700 nit is lehet, ami mindenképpen elég ahhoz, hogy a mobilt verőfényes napsütésben is használni tudjuk. Akku Akkuban a Huawei telefonjai régóta kiemelkedőek, a P20 Pro-ba is hatalmas, 4000 mAh-s áramforrás került. Ekkora akkumulátor volt a Mate 10 Próban is; és mivel a hardver is közel azonos, a kétnapos használatot tudja a P20 Pro is. Az OLED-kijelző egyébként többet fogyaszt, de az eltérés nem túl nagy, a lényegen szerencsére nem változtat.

huawei p20 pro jellemzők black

Huawei p20 pro jellemzők

huawei p20 pro jellemzők release
  1. Huawei p20 pro jellemzők magyarul
  2. Huawei p20 pro ár vodafone
  3. Huawei p20 pro jellemzők case
  4. Huawei p20 pro jellemzők drivers
  5. Huawei p20 pro ár használt